petak, 4. svibnja 2012.

Dragi čitatelji dobro došli ....

Kao što sam naziv bloga kaže, svaki početak je težak, pa tako i početak pisanja ovog bloga bio je trnovit i pomalo težak.  Koje ime za blog odabrati, o čemu pisati, koje gadgete iskoristiti, kojom slikom se poslužiti, a da sve bude vidljivo i jasno prikazano... samo su neka od pitanja na koje je trebalo pronaći pravi odgovor i prikladno rješenje.

Pa dakle, za početak možda je najbolje da Vam otkrijem razlog pisanja ovog bloga. Baš i nije neka tajna da je glavni razlog pisanja domaća zadaća iz kolegija Digitalno gospodarstvo. Iako se u prvi mah zadatka činio poprilično smiješan i banalan, otkrila sam kroz izradu bloga kako je zadatak izuzetno zanimljiv i maštovit. Konačno neka obveza na faksu koju možemo ispuniti s veseljem i u kojoj možemo upotrijebit puno mašte, a opet nešto i naučiti.

Tema o kojoj sam odlučila pisati na ovom blogu je prvi posao i sve vezano uz taj veliki događaj kao što je pisanje životopisa, prvi intervju i slično, odnosno sve ono što nas čeka za nešto malo više od godine dana kada konačno diplomiramo i završimo ovo nezaboravno studentsko životno razdoblje.

Nakon pet godina mukotrpnog studiranja, doći će dan kada ćemo po posljednji puta zagrliti svoje kolege i s diplomom u ruci krenuti u ozbiljan život. Prvi korak svakako će biti pronalazak posla, a kako do njega stići što bezbolnije, probati ćemo otkriti kroz ovaj blog. Cilj mi je da se svi zajedno upoznamo s tim prvim koracima koji nas čekaju prilikom ulaska u poslovni svijet.

Nadam se kako ću uspjeti u svom naumu i pomoći barem jednom od vas! 

Nema komentara:

Objavi komentar